Pedagogu Marka flet për A2 News: U sulmuam nga huliganë të partive politike – A2

Pedagogu Marka flet për A2 News: U sulmuam nga huliganë të partive politike

Në ndryshim nga 4 ditët e tjera të protestës, sot protesta e studentëve u tensionua në momentin kur pedagogu Jani Marka kërkoi të fliste.

Studentët nuk e lejuan një gjë të tillë, duke e larguar pedagogun, ndërsa u shprehën se protesta nuk duhet të politizohet dhe ata të mos përçahen.

Ndërkohë, pedagogu Jani Marka foli për A2 News duke u shprehur se nuk është sulmuar nga studentët, por nga huliganë të dhunshëm të partive politike.

Shkarkoni aplikacionin e A2