Pedagogu nga Kievi flet në A2 CNN: Nuk kam informacione për studentët e mi, jam i frikësuar

Publikuar më: 28/3/2022, ora 20:53

Pedagogu nga Kievi flet në A2 CNN: Nuk kam informacione për studentët e mi, jam i frikësuar

Publikuar më: 28/3/2022, ora 20:53

Situata në Ukrainë, edhe pas një muaji luftimesh, mbetet pak a shumë ajo e ditëve të para. Pavarësisht se kryeqyteti i Kievit për momentin është më i qetë dhe deri diku pa prani ushtrie, situata atje mbetet e tensionuar. Gazetari i A2 CNN, Mariglen Mulla, bisedoi me Sergey Petrenko-n, profesor të universitetit të Kievit, i cili përveç frikës së madhe për jetën e tij, emocion të madh ka kur kujton klasën e tij dhe studentët me të cilët nuk ka asnjë kontakt dhe kjo e bën të ndihet më shumë i humbur sesa vetë situata e luftës. Ndërkohë, sipas profesorit, shpresat për paqe duken të mëdha, por jo duke i lënë Rusisë pjesë të Ukrainës.

Pedagogu nga Kievi flet në A2 CNN: Nuk kam informacione për studentët e mi, jam i frikësuar

Publikuar më: 28/3/2022, ora 20:53

Situata në Ukrainë, edhe pas një muaji luftimesh, mbetet pak a shumë ajo e ditëve të para. Pavarësisht se kryeqyteti i Kievit për momentin është më i qetë dhe deri diku pa prani ushtrie, situata atje mbetet e tensionuar. Gazetari i A2 CNN, Mariglen Mulla, bisedoi me Sergey Petrenko-n, profesor të universitetit të Kievit, i cili përveç frikës së madhe për jetën e tij, emocion të madh ka kur kujton klasën e tij dhe studentët me të cilët nuk ka asnjë kontakt dhe kjo e bën të ndihet më shumë i humbur sesa vetë situata e luftës. Ndërkohë, sipas profesorit, shpresat për paqe duken të mëdha, por jo duke i lënë Rusisë pjesë të Ukrainës.