Pedagogu Rezart Prifti: Të thuash jam Doktor Shkencash, je barsoletë – A2

Pedagogu Rezart Prifti: Të thuash jam Doktor Shkencash, je barsoletë

“Kemi prodhuar studime doktorature dhe për formën e kokrrës së orizit!”