“Pedonalja e Borshit do të ndërtohet së shpejti”, Bello: Synojmë cilësi dhe standard në turizëm, më shumë se numra

Publikuar më: 27/7/2022, ora 21:53

“Pedonalja e Borshit do të ndërtohet së shpejti”, Bello: Synojmë cilësi dhe standard në turizëm, më shumë se numra

Publikuar më: 27/7/2022, ora 21:53

Pedonalja e Borshit do të ndërtohet së shpejti. Lajmin e dha në A2 Business zv.ministrja e Turizmit Vilma Bello duke iu dhënë përgjigje jo vetëm qytetarëve dhe turistëve, por edhe të gjithë operatorëve turistikë që deri më tani nuk kishin marrë përgjigje nga ky institucion.

“Pedonalja e Borshit do të ndërtohet së shpejti”, Bello: Synojmë cilësi dhe standard në turizëm, më shumë se numra

Publikuar më: 27/7/2022, ora 21:53

Pedonalja e Borshit do të ndërtohet së shpejti. Lajmin e dha në A2 Business zv.ministrja e Turizmit Vilma Bello duke iu dhënë përgjigje jo vetëm qytetarëve dhe turistëve, por edhe të gjithë operatorëve turistikë që deri më tani nuk kishin marrë përgjigje nga ky institucion.