Pelegrinazhi në Malin e Tomorrit, radhë kilometrike automjetesh

Publikuar më: 22/8/2021, ora 13:04

Pelegrinazhi në Malin e Tomorrit, radhë kilometrike automjetesh

Publikuar më: 22/8/2021, ora 13:04

Mijëra besimtarë janë bërë pjesë e pelegrinazhit të përvitshëm në Malin e Tomorrit, që nis nga data 18 gusht dhe vazhdon deri më 25 gusht. Fluksi madh i njerëzve ka shkaktuar radhë kilometrike automjetesh.

Pelegrinazhi në Malin e Tomorrit, radhë kilometrike automjetesh

Publikuar më: 22/8/2021, ora 13:04

Mijëra besimtarë janë bërë pjesë e pelegrinazhit të përvitshëm në Malin e Tomorrit, që nis nga data 18 gusht dhe vazhdon deri më 25 gusht. Fluksi madh i njerëzve ka shkaktuar radhë kilometrike automjetesh.