Pelenat e zgjuar dhe roboti që ju dashuron, risitë e panairit të teknologjisë në Las Vegas

Panairi i përvitshëm i teknologjisë në Las Vegas sjell risitë e fundit. Skena Globale për Inovacion, CES, nisi zyrtarisht punimet, por kompanitë patën njoftuar dhe më përpara disa nga produktet e tyre. Televizorët kanë një vend të veçantë në këtë panair.