Pelosi viziton Tajvanin, zemërohet Kina, dërgon avionët e luftës pranë ishullit

Publikuar më: 3/8/2022, ora 12:03

Pelosi viziton Tajvanin, zemërohet Kina, dërgon avionët e luftës pranë ishullit

Publikuar më: 3/8/2022, ora 12:03

Zyrtarja e lartë demokrate në SHBA, Nancy Pelosi vizitoi Tajvanin dhe u takua me presidenten Tsai Ing-uen, pavarësisht paralajmërimeve të Kinës. “Vijmë në paqe”, tha Pelosi, por Pekini reagoi me zemërim dhe dërgoi avionët ushtarake dhe luftanijet pranë ishullit të kontestuar.

Pelosi viziton Tajvanin, zemërohet Kina, dërgon avionët e luftës pranë ishullit

Publikuar më: 3/8/2022, ora 12:03

Zyrtarja e lartë demokrate në SHBA, Nancy Pelosi vizitoi Tajvanin dhe u takua me presidenten Tsai Ing-uen, pavarësisht paralajmërimeve të Kinës. “Vijmë në paqe”, tha Pelosi, por Pekini reagoi me zemërim dhe dërgoi avionët ushtarake dhe luftanijet pranë ishullit të kontestuar.