“Pendesa e perëndive”, trafikimi i qenieve njerëzore dhe perënditë në romanin e ri të Gazmend Mahilit

Publikuar më: 5/5/2022, ora 15:59

“Pendesa e perëndive”, trafikimi i qenieve njerëzore dhe perënditë në romanin e ri të Gazmend Mahilit

Publikuar më: 5/5/2022, ora 15:59

“Pendesa e perëndive” është romani më i ri në letërsinë shqipe. Autori Gazmend Mahili rikthehet sërish te lexuesi shqiptar e tani me një temë pak të prekshme në letrat shqipe. Ky roman për trafikimin e qenieve njerëzore, dinjitetin dhe lumturinë prezanton edhe një stil të veçantë të autorit.

“Pendesa e perëndive”, trafikimi i qenieve njerëzore dhe perënditë në romanin e ri të Gazmend Mahilit

Publikuar më: 5/5/2022, ora 15:59

“Pendesa e perëndive” është romani më i ri në letërsinë shqipe. Autori Gazmend Mahili rikthehet sërish te lexuesi shqiptar e tani me një temë pak të prekshme në letrat shqipe. Ky roman për trafikimin e qenieve njerëzore, dinjitetin dhe lumturinë prezanton edhe një stil të veçantë të autorit.