Pensionet e pleqërisë, jetesa e papërballueshme pa ndihmën e familjeve

Përditësuar më: 2/12/2021, ora 15:40

Pensionet e pleqërisë, jetesa e papërballueshme pa ndihmën e familjeve

Përditësuar më: 2/12/2021, ora 15:40

Shqipëria dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës po njohin një rritje të ndjeshme të shkëmbimeve tregtare. Referuar të dhënave zyrtare të INSTAT, rezulton se në periudhën janar-tetor 2021, Shqipëria ka eksportuar në SHBA mallra me vlerë rreth 3,7 miliardë lekë, duke njohur një rritje me më shumë se 1 miliardë lekë, krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë. E njëjta gjë ka ndodhur edhe me mallrat e importuar.

Pensionet e pleqërisë, jetesa e papërballueshme pa ndihmën e familjeve

Përditësuar më: 2/12/2021, ora 15:40

Shqipëria dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës po njohin një rritje të ndjeshme të shkëmbimeve tregtare. Referuar të dhënave zyrtare të INSTAT, rezulton se në periudhën janar-tetor 2021, Shqipëria ka eksportuar në SHBA mallra me vlerë rreth 3,7 miliardë lekë, duke njohur një rritje me më shumë se 1 miliardë lekë, krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë. E njëjta gjë ka ndodhur edhe me mallrat e importuar.