Pensionet private vullnetare, kontribues dhe mbi 4 miliardë lekë asete

Publikuar më: 18/11/2021, ora 16:34

Pensionet private vullnetare, kontribues dhe mbi 4 miliardë lekë asete

Publikuar më: 18/11/2021, ora 16:34

Pasiguritë ekonomike dhe nevoja për të ardhura të garantuara në pleqëri, po bën që shqiptarët të investojnë në skemat private të pensioneve. Numri i kontribuuesve në skemat vullnetare tashmë ka arritur në gati 33 mijë, duke u rritur edhe pse në pandemi.

Pensionet private vullnetare, kontribues dhe mbi 4 miliardë lekë asete

Publikuar më: 18/11/2021, ora 16:34

Pasiguritë ekonomike dhe nevoja për të ardhura të garantuara në pleqëri, po bën që shqiptarët të investojnë në skemat private të pensioneve. Numri i kontribuuesve në skemat vullnetare tashmë ka arritur në gati 33 mijë, duke u rritur edhe pse në pandemi.