Pensionet private vullnetare, rreth 33 mijë kontribuues dhe mbi 4 mld lekë asete

Publikuar më: 19/11/2021, ora 11:24

Pensionet private vullnetare, rreth 33 mijë kontribuues dhe mbi 4 mld lekë asete

Publikuar më: 19/11/2021, ora 11:24

Shqiptarët po investojnë për të “pleqëruar me dinjitet”. Sipas të dhënave nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare, deri në fundin e shtatorit, numri i anëtarëve në skemën e pensioneve private vullnetare arriti në gati 33 mijë, duke u rritur me mbi 6 për qind krahasuar me fundin e vitit 2020.

Pensionet private vullnetare, rreth 33 mijë kontribuues dhe mbi 4 mld lekë asete

Publikuar më: 19/11/2021, ora 11:24

Shqiptarët po investojnë për të “pleqëruar me dinjitet”. Sipas të dhënave nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare, deri në fundin e shtatorit, numri i anëtarëve në skemën e pensioneve private vullnetare arriti në gati 33 mijë, duke u rritur me mbi 6 për qind krahasuar me fundin e vitit 2020.