Pensionet Shqipëri-Kosovë, Hado: Mblidhen vitet e punës në dy vendet, hyn në fuqi së shpejti

Përditësuar më: 3/12/2021, ora 11:07

Pensionet Shqipëri-Kosovë, Hado: Mblidhen vitet e punës në dy vendet, hyn në fuqi së shpejti

Përditësuar më: 3/12/2021, ora 11:07

Njohja e sigurimeve shoqërore për qytetarët e Kosovës dhe Shqipërisë ishte një nga marrëveshjet e firmosur në mbledhjen ndërqeveritare të 26 nëntorit në Elbasan.

Pensionet Shqipëri-Kosovë, Hado: Mblidhen vitet e punës në dy vendet, hyn në fuqi së shpejti

Përditësuar më: 3/12/2021, ora 11:07

Njohja e sigurimeve shoqërore për qytetarët e Kosovës dhe Shqipërisë ishte një nga marrëveshjet e firmosur në mbledhjen ndërqeveritare të 26 nëntorit në Elbasan.