Për 2 metra dhe! “Tufina” çon 8 në pranga, korrupsion për varre dhe leje ndërtimi

Publikuar më: 6/7/2022, ora 17:16

Për 2 metra dhe! “Tufina” çon 8 në pranga, korrupsion për varre dhe leje ndërtimi

Publikuar më: 6/7/2022, ora 17:16

Prenotimi i 2 metrave dhe në varrezën e Tufinës në kryeqytet kushtonte nga 30 në 50 mijë lekë nën dorë te punonjësit e Agjencisë Funerale të Bashkisë Tiranë. Hetimi i kësaj skeme korruptive nga prokuroria çoi në pranga 4 punonjës të agjencisë, mes të cilëve drejtorin e saj, Eljodor Ndini.

Për 2 metra dhe! “Tufina” çon 8 në pranga, korrupsion për varre dhe leje ndërtimi

Publikuar më: 6/7/2022, ora 17:16

Prenotimi i 2 metrave dhe në varrezën e Tufinës në kryeqytet kushtonte nga 30 në 50 mijë lekë nën dorë te punonjësit e Agjencisë Funerale të Bashkisë Tiranë. Hetimi i kësaj skeme korruptive nga prokuroria çoi në pranga 4 punonjës të agjencisë, mes të cilëve drejtorin e saj, Eljodor Ndini.