Për çfarë u mblodhën e për çfarë folën deputetët e “edukimit”

Publikuar më: 21/2/2023, ora 20:43

Për çfarë u mblodhën e për çfarë folën deputetët e “edukimit”

Publikuar më: 21/2/2023, ora 20:43

Ministrja e arsimit ishte thirrur nga opozita ne komisionin e Edukimit por çështjet më të nxehta të arsimit nuk u prekën. Deputetët demokratë dhe as të majtët nuk folën për protestën e pedagogëve që do të mbahet të mërkurën e as për shqetësimin e ligjit të arsimit të lartë. Komisioni zgjati mbi tre ore ku më së shumti deputetët folën për problemet e zonave të tyre elektorale madje dhe për keqpërdorimin e gjuhës shqipe.

Për çfarë u mblodhën e për çfarë folën deputetët e “edukimit”

Publikuar më: 21/2/2023, ora 20:43

Ministrja e arsimit ishte thirrur nga opozita ne komisionin e Edukimit por çështjet më të nxehta të arsimit nuk u prekën. Deputetët demokratë dhe as të majtët nuk folën për protestën e pedagogëve që do të mbahet të mërkurën e as për shqetësimin e ligjit të arsimit të lartë. Komisioni zgjati mbi tre ore ku më së shumti deputetët folën për problemet e zonave të tyre elektorale madje dhe për keqpërdorimin e gjuhës shqipe.