Për dy ditë, 370 të helmuar në Krujë, Manastirliu: Hetimi po kryhet në disa pista

Publikuar më: 26/10/2021, ora 12:27

Për dy ditë, 370 të helmuar në Krujë, Manastirliu: Hetimi po kryhet në disa pista

Publikuar më: 26/10/2021, ora 12:27

Hetimi epidemiologjik po kryhet në të gjitha pistat dhe nga të gjitha strukturat për të zbuluar shkaqet e helmimit të qytetarë të Krujës. Kështu u shpreh ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu nga spitali i Krujës, teksa garantoi gatishmëri të plotë për t’i ardhur në ndihmë qytetarëve. Sipas ministres Manastirliu, nga e diela dhe deri më sot janë paraqitur në spital me të njëjtat simptoma 370 qytetarë, të cilët kanë marrë shërbimin e nevojshëm, ndërkohë që aktualisht ndodhen në spital 30 qytetarë, mes të cilëve edhe adoleshentë dhe fëmijë.

Për dy ditë, 370 të helmuar në Krujë, Manastirliu: Hetimi po kryhet në disa pista

Publikuar më: 26/10/2021, ora 12:27

Hetimi epidemiologjik po kryhet në të gjitha pistat dhe nga të gjitha strukturat për të zbuluar shkaqet e helmimit të qytetarë të Krujës. Kështu u shpreh ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu nga spitali i Krujës, teksa garantoi gatishmëri të plotë për t’i ardhur në ndihmë qytetarëve. Sipas ministres Manastirliu, nga e diela dhe deri më sot janë paraqitur në spital me të njëjtat simptoma 370 qytetarë, të cilët kanë marrë shërbimin e nevojshëm, ndërkohë që aktualisht ndodhen në spital 30 qytetarë, mes të cilëve edhe adoleshentë dhe fëmijë.