Për herë të parë në histori, ngrin edhe “Liqeni i ngrohtë”

Publikuar më: 16/1/2023, ora 10:18

Për herë të parë në histori, ngrin edhe “Liqeni i ngrohtë”

Publikuar më: 16/1/2023, ora 10:18

Edhe liqeni më i ngrohtë në veri të Kirgizistanit, Isyk-Kul, ka ngrirë për shkak të të ftohtit ekstrem dhe temperaturave disa gradë nën zero.

Për herë të parë në histori, ngrin edhe “Liqeni i ngrohtë”

Publikuar më: 16/1/2023, ora 10:18

Edhe liqeni më i ngrohtë në veri të Kirgizistanit, Isyk-Kul, ka ngrirë për shkak të të ftohtit ekstrem dhe temperaturave disa gradë nën zero.