Për Putin, kundërofensiva e Ukrainës ka dështuar: Humbën mbi 71 mijë ushtarë në pak muaj

Publikuar më: 12/9/2023, ora 14:45

Për Putin, kundërofensiva e Ukrainës ka dështuar: Humbën mbi 71 mijë ushtarë në pak muaj

Publikuar më: 12/9/2023, ora 14:45

Presidenti rus, Vladimir Putin, pretendon se kunderofensiva e Ukraines ka deshtuar pasi rivalet kane humbur me shume se 71 mije ushtare ne pak muaj. Ai kerkoi nga SHBA qe te detyrojne Zelenskin te kthehet ne tryezen e negociatave per paqen. Pushtimet e Hungarise dhe Cekosllovakise nga Bashkimi Sovjetik i quajti te gabuara.

Për Putin, kundërofensiva e Ukrainës ka dështuar: Humbën mbi 71 mijë ushtarë në pak muaj

Publikuar më: 12/9/2023, ora 14:45

Presidenti rus, Vladimir Putin, pretendon se kunderofensiva e Ukraines ka deshtuar pasi rivalet kane humbur me shume se 71 mije ushtare ne pak muaj. Ai kerkoi nga SHBA qe te detyrojne Zelenskin te kthehet ne tryezen e negociatave per paqen. Pushtimet e Hungarise dhe Cekosllovakise nga Bashkimi Sovjetik i quajti te gabuara.