Për shqiptarët e Maqedonisë së Veriut, “Open Balkan” nuk është çështje e madhe

Përditësuar më: 4/11/2021, ora 23:22

Për shqiptarët e Maqedonisë së Veriut, “Open Balkan” nuk është çështje e madhe

Përditësuar më: 4/11/2021, ora 23:22

Çfarë mendojnë shqiptarët e Maqedonisë së Veriut për Open Balkan, dhe a është dorëheqja e kryeministrit Zaev një pengesë për këtë iniciativë? Gazetari Nazmi Rashidi mendon se “në një lloj mënyre mund të thuhet sepse Zaev ishte mbështetës i kësaj ideje, por jo askush nuk pranon se Open Balkan mund të zëvendësonte Europën. Iniciativa u shit si diçka që do të lehtësonte shumë lëvizjen e qytetarëve dhe bizneseve”.Por komuniteti shqiptar aty duket disi i përçarë dhe jo shumë i interesuar.

Për shqiptarët e Maqedonisë së Veriut, “Open Balkan” nuk është çështje e madhe

Përditësuar më: 4/11/2021, ora 23:22

Çfarë mendojnë shqiptarët e Maqedonisë së Veriut për Open Balkan, dhe a është dorëheqja e kryeministrit Zaev një pengesë për këtë iniciativë? Gazetari Nazmi Rashidi mendon se “në një lloj mënyre mund të thuhet sepse Zaev ishte mbështetës i kësaj ideje, por jo askush nuk pranon se Open Balkan mund të zëvendësonte Europën. Iniciativa u shit si diçka që do të lehtësonte shumë lëvizjen e qytetarëve dhe bizneseve”.Por komuniteti shqiptar aty duket disi i përçarë dhe jo shumë i interesuar.