Perandori i Romës, legjenda Francesco Totti falenderon Tiranën

Publikuar më: 26/5/2022, ora 19:07

Perandori i Romës, legjenda Francesco Totti falenderon Tiranën

Publikuar më: 26/5/2022, ora 19:07

Nga emocionet e triumfit të Romes në Conference League, të vlerësimet për Kumbullën dhe batutat për Mourinho-n. Legjenda e Romes, Francesco Totti falenderon Tiranën për mikpritjen dhe që sipas tij i solli fat verdhekuqve.

Perandori i Romës, legjenda Francesco Totti falenderon Tiranën

Publikuar më: 26/5/2022, ora 19:07

Nga emocionet e triumfit të Romes në Conference League, të vlerësimet për Kumbullën dhe batutat për Mourinho-n. Legjenda e Romes, Francesco Totti falenderon Tiranën për mikpritjen dhe që sipas tij i solli fat verdhekuqve.