Përballja Biden-Putin, SHBA paralajmëron Rusinë: Ju presin sanksione të rënda

Publikuar më: 8/12/2021, ora 10:23

Përballja Biden-Putin, SHBA paralajmëron Rusinë: Ju presin sanksione të rënda

Publikuar më: 8/12/2021, ora 10:23

Takimi virtual prej dy orësh mes presidenteve, Joe Biden dhe Vladimir Putin, nuk i dha përgjigje pyetjes se madhe se nëse do të ketë ose jo një luftë në Ukrainë. Shtetet e Bashkuara paralajmëruan me sanksione të forta ekonomike nëse Rusia pushton Ukrainën, ndërsa Moska kërkoi tërheqjen e trupave të NATO-s në rajon.

Përballja Biden-Putin, SHBA paralajmëron Rusinë: Ju presin sanksione të rënda

Publikuar më: 8/12/2021, ora 10:23

Takimi virtual prej dy orësh mes presidenteve, Joe Biden dhe Vladimir Putin, nuk i dha përgjigje pyetjes se madhe se nëse do të ketë ose jo një luftë në Ukrainë. Shtetet e Bashkuara paralajmëruan me sanksione të forta ekonomike nëse Rusia pushton Ukrainën, ndërsa Moska kërkoi tërheqjen e trupave të NATO-s në rajon.