Përballja me Covid-19, Shtetet e Bashkuara dhe pandemia globale

Reporterja e CNN, Alba Prifti, foli mëngjesin e sotëm në Dita Jonë nga Uashingtoni, ku solli një panoramë të zhvillimeve amerikane lidhur me pandeminë dhe punën e kolegëve të CNN, gjatë kësaj periudhe.