Përballja mes Kievit e Moskës në përdorimin e armatimeve, çfarë janë predhat me uranium?

Publikuar më: 8/9/2023, ora 16:04

Përballja mes Kievit e Moskës në përdorimin e armatimeve, çfarë janë predhat me uranium?

Publikuar më: 8/9/2023, ora 16:04

Ditët e fundit, Rusia dhe Perëndimi janë përfshirë në një debat për furnizimin e Ukrainës me armatime. Dakordësimi më i fundit u arrit këtë javë, gjatë vizitës së sekretarit Blinken në Kiev, ku njoftoi se Amerika është gati të furnizojë Ukrainën me predha me uranium të varfëruar. Se çfarë janë këto predha dhe me çfarë armatimesh të tjera, mund ta furnizojë Amerika, Ukrainën në luftë prej gati 19 muajsh? Për këtë çështje foli në Ditarin e orës 13:00 producenti i A2 CNN, Eno Luarasi.

Përballja mes Kievit e Moskës në përdorimin e armatimeve, çfarë janë predhat me uranium?

Publikuar më: 8/9/2023, ora 16:04

Ditët e fundit, Rusia dhe Perëndimi janë përfshirë në një debat për furnizimin e Ukrainës me armatime. Dakordësimi më i fundit u arrit këtë javë, gjatë vizitës së sekretarit Blinken në Kiev, ku njoftoi se Amerika është gati të furnizojë Ukrainën me predha me uranium të varfëruar. Se çfarë janë këto predha dhe me çfarë armatimesh të tjera, mund ta furnizojë Amerika, Ukrainën në luftë prej gati 19 muajsh? Për këtë çështje foli në Ditarin e orës 13:00 producenti i A2 CNN, Eno Luarasi.