Përçarja e grupit të PD, qëndrimet për zgjedhjen e Presidentit dhe funksionimin e partisë

Publikuar më: 6/5/2022, ora 14:17

Përçarja e grupit të PD, qëndrimet për zgjedhjen e Presidentit dhe funksionimin e partisë

Publikuar më: 6/5/2022, ora 14:17

Flamur Hoxha, deputet i Partisë Demokratike, foli në A2 CNN për problemet e partisë më të madhe opozitare në vend.