Përçarja në PD, Çipa: PD nuk po shfaq një pjesë të njerëzishme të saj, as alternativa bashkuese

Publikuar më: 29/12/2021, ora 20:10

Përçarja në PD, Çipa: PD nuk po shfaq një pjesë të njerëzishme të saj, as alternativa bashkuese

Publikuar më: 29/12/2021, ora 20:10

“Në Eneidën e Virgjilit, poeti latin thotë që të gjitha fillimet e kanë kuptimin e tyre në fund. Ne po presim pikërisht fundin e kësaj përballje Basha-Berisha, për të gjetur kuptimin”. Analisti Aleksandër Çipa është kritik për zhvillimet e fundit në partinë më të madhe opozitare në vend. Analisti mendon se nuk është puna e zaptimit të një godine, qoftë selia e partisë, por ky është një kapitull që do ekspozojë një substancë të ndërgjegjes politike që nuk i shërben shoqërisë dhe as një partie politike që pretendon se i përket të djathtës tradicionale”.

Përçarja në PD, Çipa: PD nuk po shfaq një pjesë të njerëzishme të saj, as alternativa bashkuese

Publikuar më: 29/12/2021, ora 20:10

“Në Eneidën e Virgjilit, poeti latin thotë që të gjitha fillimet e kanë kuptimin e tyre në fund. Ne po presim pikërisht fundin e kësaj përballje Basha-Berisha, për të gjetur kuptimin”. Analisti Aleksandër Çipa është kritik për zhvillimet e fundit në partinë më të madhe opozitare në vend. Analisti mendon se nuk është puna e zaptimit të një godine, qoftë selia e partisë, por ky është një kapitull që do ekspozojë një substancë të ndërgjegjes politike që nuk i shërben shoqërisë dhe as një partie politike që pretendon se i përket të djathtës tradicionale”.