“Përfitim i dyanshëm”, bizneset shqiptare dhe italiane po përpiqen të zhvillohen në të dyja vendet

Publikuar më: 7/6/2022, ora 18:41

“Përfitim i dyanshëm”, bizneset shqiptare dhe italiane po përpiqen të zhvillohen në të dyja vendet

Publikuar më: 7/6/2022, ora 18:41

Pas sheshimit të barrierave në drejtim të cilësisë dhe standardit, bizneset shqiptare po përpiqen të tejkalojnë edhe barrierat fizike për të zgjeruar linjat e tyre të prodhimit jashtë vendit. Malvina Osmani, sipërmarrëse prej 11 vitesh në fushën e paketimit të produkteve është një prej tyre.

“Përfitim i dyanshëm”, bizneset shqiptare dhe italiane po përpiqen të zhvillohen në të dyja vendet

Publikuar më: 7/6/2022, ora 18:41

Pas sheshimit të barrierave në drejtim të cilësisë dhe standardit, bizneset shqiptare po përpiqen të tejkalojnë edhe barrierat fizike për të zgjeruar linjat e tyre të prodhimit jashtë vendit. Malvina Osmani, sipërmarrëse prej 11 vitesh në fushën e paketimit të produkteve është një prej tyre.