Përfitimet nga finalja, miliona euro në afatshkurtër dhe qindra në të ardhmen për Shqipërinë

Publikuar më: 26/5/2022, ora 17:20

Përfitimet nga finalja, miliona euro në afatshkurtër dhe qindra në të ardhmen për Shqipërinë

Publikuar më: 26/5/2022, ora 17:20

Miliona euro në më pak se një javë kryesisht për Tiranën dhe disa qindra të tjera që do të vijnë në afatgjatë për Shqipërinë. Është kjo një pjesë e faturës nga finalja e “Conference League”, ngjarje që do të mbahet mend nga shqiptarët për disa arsye dhe padyshim, nuk do të harrohet nga shumë biznese.

Përfitimet nga finalja, miliona euro në afatshkurtër dhe qindra në të ardhmen për Shqipërinë

Publikuar më: 26/5/2022, ora 17:20

Miliona euro në më pak se një javë kryesisht për Tiranën dhe disa qindra të tjera që do të vijnë në afatgjatë për Shqipërinë. Është kjo një pjesë e faturës nga finalja e “Conference League”, ngjarje që do të mbahet mend nga shqiptarët për disa arsye dhe padyshim, nuk do të harrohet nga shumë biznese.