Përfitojnë dhe studentët nga rajoni, studimet universitare në Kosovë do të jenë pa pagesë

Publikuar më: 17/9/2021, ora 21:10

Përfitojnë dhe studentët nga rajoni, studimet universitare në Kosovë do të jenë pa pagesë

Publikuar më: 17/9/2021, ora 21:10

Duke nisur nga ky vit, studimet universitare përnivelin bachelor dhe master në Kosovë do të jenë pa pagesë. Vendimi është marrënga qeveria e drejtuar nga Albin Kurti. Kryeministri tha se kjo përmbushje e premtimit elektoral do të ndikojë në barazinë sociale në vend.

Përfitojnë dhe studentët nga rajoni, studimet universitare në Kosovë do të jenë pa pagesë

Publikuar më: 17/9/2021, ora 21:10

Duke nisur nga ky vit, studimet universitare përnivelin bachelor dhe master në Kosovë do të jenë pa pagesë. Vendimi është marrënga qeveria e drejtuar nga Albin Kurti. Kryeministri tha se kjo përmbushje e premtimit elektoral do të ndikojë në barazinë sociale në vend.