“Përfitojnë qytetarët e bizneset”, Ibrahimaj: Gati “paketa e rezistencës 2”, bordi për karburantet duhet ende

Publikuar më: 22/8/2022, ora 16:28

“Përfitojnë qytetarët e bizneset”, Ibrahimaj: Gati “paketa e rezistencës 2”, bordi për karburantet duhet ende

Publikuar më: 22/8/2022, ora 16:28

Teksa bëri një përmbledhje të ecurisë së ekonomisë së vendit në harkun e 7 muajve, ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Delina Ibrahimaj konfirmoi se qeveria ka hartuar një paketë të dytë ndihme për shtresat më në nevojë, të ndikuara nga kriza e çmimeve. Ibrahimaj tha paraprakisht se paketa e cila do të vihet në zbatim muajin e ardhshëm parashikon ndihma për qytetarët dhe bizneset.

“Përfitojnë qytetarët e bizneset”, Ibrahimaj: Gati “paketa e rezistencës 2”, bordi për karburantet duhet ende

Publikuar më: 22/8/2022, ora 16:28

Teksa bëri një përmbledhje të ecurisë së ekonomisë së vendit në harkun e 7 muajve, ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Delina Ibrahimaj konfirmoi se qeveria ka hartuar një paketë të dytë ndihme për shtresat më në nevojë, të ndikuara nga kriza e çmimeve. Ibrahimaj tha paraprakisht se paketa e cila do të vihet në zbatim muajin e ardhshëm parashikon ndihma për qytetarët dhe bizneset.