Performanca financiare e bashkive, Toska: Ishte më e mira në 5 vitet e fundit

Publikuar më: 10/6/2022, ora 20:34

Performanca financiare e bashkive, Toska: Ishte më e mira në 5 vitet e fundit

Publikuar më: 10/6/2022, ora 20:34

Për të folur lidhur me situatën financiare të bashkive, sa po paguajnë qytetarët për pushtetin vendor dhe si po përdoren paratë e tyre, ishte e ftuar në Business News Merita Toska, eksperte për politikat vendore nga Co-Plan.

Performanca financiare e bashkive, Toska: Ishte më e mira në 5 vitet e fundit

Publikuar më: 10/6/2022, ora 20:34

Për të folur lidhur me situatën financiare të bashkive, sa po paguajnë qytetarët për pushtetin vendor dhe si po përdoren paratë e tyre, ishte e ftuar në Business News Merita Toska, eksperte për politikat vendore nga Co-Plan.