Përfshihet nga flakët një banesë në lagjen “Partizani” të Vlorës

Një banesë është përshirë nga flakët në lagjen “Partizani” të Vlorës. Ende nuk dihet shkaqet e rënies së zjarri në banesë, por mësohet se nga flakët ka vetëm dëme materiale dhe asnjë të lënduar.