Përfundojnë hetimet për atentatin ndaj prokurorit Ndoja. Rraja dhe Halilaj merren të pandehur

Redjan Rraja merret i pandehur, bashkë me Arjol Halilajn, për atentatin kundër prokurorit Arjan Ndoja, ndodhur në Shkozet të Durrësit, më 1 nëntor më 2019.

Pas përfundimit të hetimeve nga SPAK pritet që Rrajës t’i komunikohet akuza të hënën.