Përfundon muaji i sakrificës, Bajrami në kushtet e pandemisë

Gazetari i njohur Ferdinand Samarxhi ishte i ftuar në Ditarin e mbrëmjes në A2 ku foli rreth muajit të Ramazanit dhe festës së Bajramit që këtë vit u kremtuan ndryshe për shkak të pandemisë së koronavirusit.