Përfundon periudha pa gjoba, gati 9 mijë biznese të vogla nuk janë fiskalizuar, do kalojnë në status pasiv

Publikuar më: 1/7/2022, ora 16:58

Përfundon periudha pa gjoba, gati 9 mijë biznese të vogla nuk janë fiskalizuar, do kalojnë në status pasiv

Publikuar më: 1/7/2022, ora 16:58

Nga sot, ndaj bizneseve të pa-fiskalizuara do të aplikohen gjoba deri në 25 mijë lekë. Fundi i qershorit ishte lënë si afat pa penalitete bizneseve të vogla, bankave si dhe Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike. Nga ana tjetër, janë rreth 9 mijë subjekte të vogla që së shpejti do të kalojnë në status pasiv pasi nuk janë fiskalizuar.

Përfundon periudha pa gjoba, gati 9 mijë biznese të vogla nuk janë fiskalizuar, do kalojnë në status pasiv

Publikuar më: 1/7/2022, ora 16:58

Nga sot, ndaj bizneseve të pa-fiskalizuara do të aplikohen gjoba deri në 25 mijë lekë. Fundi i qershorit ishte lënë si afat pa penalitete bizneseve të vogla, bankave si dhe Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike. Nga ana tjetër, janë rreth 9 mijë subjekte të vogla që së shpejti do të kalojnë në status pasiv pasi nuk janë fiskalizuar.