Përfundon testimi serologjik, pozitivitet i ulët i mjekëve, studimet rrëzojnë “imunitetin e tufës”

Përfundon testimi serologjik për Covid-19 në stafet mjekësore. Nga analizat e kryera ne personelin e qendrës spitalore “Nënë Tereza” dhe në spitalin “Shefqet Ndroqi” rezultoi pozitivitet i ulët i virusit.