Përgatitja e zgjedhjeve, votimi elektronik dhe vota e diasporës

Publikuar më: 30/1/2023, ora 19:41

Përgatitja e zgjedhjeve, votimi elektronik dhe vota e diasporës

Publikuar më: 30/1/2023, ora 19:41

I ftuar në Dita Jonë për të zhvilluar një bisedë rreth përgatitjes së zgjedhjeve lokale të 14 majit dhe dinamikave të reja të krijuara në arenën politike, ishte ish-kreu i KQZ, Kristaq Kume.

Përgatitja e zgjedhjeve, votimi elektronik dhe vota e diasporës

Publikuar më: 30/1/2023, ora 19:41

I ftuar në Dita Jonë për të zhvilluar një bisedë rreth përgatitjes së zgjedhjeve lokale të 14 majit dhe dinamikave të reja të krijuara në arenën politike, ishte ish-kreu i KQZ, Kristaq Kume.