Përgatitjet e janarit, Partizani, Kukësi e Tirana grumbullohen në Antalia

Tre skuadra pretendente të Kategorisë Superiore kanë nisur përgatitjet në Antalia. Tirana, Partizani dhe Kukësi po zhvillojnë fazën përgatitore në tokën turke, duke shfrytëzuar kushtet e mira për të rikuperuar forcat për gjysmën e dytë të sezonit.