“Përgatituni për luftë”, kërkesa e presidentit kinez për ushtrinë

“Mendja dhe energjia juaj duhet të shfrytëzohet për parapërgatitje për luftë”. Ishte kjo kërkesa e presidentit të Kinës, Xi Jinping për ushtrinë e vendit, e shprehur gjatë një vizite në një bazë ushtarake në provincën Guangdong në jug të vendit. Kjo u raportua nga agjencia publike e lajmeve, Xinhua.