Përgjimet nga policia, juristët kundër ndryshimeve ligjore: Krijon shteg abuzimi

Propozimi i Ministrit të Brendshëm për ndryshime në ligjin për Policinë e Shtetit, për përgjime pa autorizim nga Prokuroria konsiderohet si antikushtetues nga juristët dhe shkelje e të drejtave të njeriut.