Përhapja e gripit dhe situata me Covid-19

Publikuar më: 24/11/2022, ora 09:58

Përhapja e gripit dhe situata me Covid-19

Publikuar më: 24/11/2022, ora 09:58

Në studion e “Ditarit”, në A2 CNN, ishte e ftuar mjekja pediatre Sonila Brati.