Përhapja e koronavirusit, inteligjenca “Five Eyes”: Kina ka fshehur provat

Në fazën e parë të përhapjes së koronavirusit, Kina “ka feshur me dashje apo shkatërruar provat e epidemisë”. Këtë deklaratë e mbështet një raport i aleancës së inteligjencës “Five Eyes”, ku bën pjesë Britania e Madhe, Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Kanadaja, Australia dhe Zelanda e Re.