Përhapja e pandemisë: Masat e Covid-19 u miratuan, por nuk zbatohen

Publikuar më: 3/12/2021, ora 15:26

Përhapja e pandemisë: Masat e Covid-19 u miratuan, por nuk zbatohen

Publikuar më: 3/12/2021, ora 15:26

Masat e pandemisë për mbajtjen e maskës dhe distancimit social nuk kanë ndryshuar në ambientet e cilësuara si të rrezikshme nga autoritetet shëndetësore, por zbatueshmëria e tyre lë për të dëshiruar. Nga një monitorim në kryeqytet, qytetarët dhe bizneset nuk kujdesen sa duhet për respektimin e rregullave anti-covid.

Përhapja e pandemisë: Masat e Covid-19 u miratuan, por nuk zbatohen

Publikuar më: 3/12/2021, ora 15:26

Masat e pandemisë për mbajtjen e maskës dhe distancimit social nuk kanë ndryshuar në ambientet e cilësuara si të rrezikshme nga autoritetet shëndetësore, por zbatueshmëria e tyre lë për të dëshiruar. Nga një monitorim në kryeqytet, qytetarët dhe bizneset nuk kujdesen sa duhet për respektimin e rregullave anti-covid.