Periudhë virozash në Elbasan, mbi 100 fëmijë paraqiten në urgjencën pediatrike

Publikuar më: 1/9/2023, ora 15:29

Periudhë virozash në Elbasan, mbi 100 fëmijë paraqiten në urgjencën pediatrike

Publikuar më: 1/9/2023, ora 15:29

Mbi 100 vizita në ditë në urgjencën pediatrike të Elbasanit dhe me 40-50 fëmijë që marrin mjekime ambulatore përvec rasateve që shtrohen, tregon për një periudhë të ngarkuar me viroza që po prekin fëmijët. Mjekët apelojnë për kujdes në mënyrën e të ushqyerit dhe shmangien e ushqimeve dhe lengjeve të gatshme apo te paketuara.

Periudhë virozash në Elbasan, mbi 100 fëmijë paraqiten në urgjencën pediatrike

Publikuar më: 1/9/2023, ora 15:29

Mbi 100 vizita në ditë në urgjencën pediatrike të Elbasanit dhe me 40-50 fëmijë që marrin mjekime ambulatore përvec rasateve që shtrohen, tregon për një periudhë të ngarkuar me viroza që po prekin fëmijët. Mjekët apelojnë për kujdes në mënyrën e të ushqyerit dhe shmangien e ushqimeve dhe lengjeve të gatshme apo te paketuara.