Përjashtim nga partia? Paralajmërimi i Bashës ndan Spahon dhe Salianjin

Publikuar më: 18/11/2021, ora 16:36

Përjashtim nga partia? Paralajmërimi i Bashës ndan Spahon dhe Salianjin

Publikuar më: 18/11/2021, ora 16:36

Paralajmërimin e Lulzim Bashës për të përjashtuar Sali Berishën nga partia, Edmond Spaho e sheh si pasojë e sjelljeve dhe vendimeve individuale që krydemoakrati ka ndjekur ndër vite, duke e bunkerizuar Partinë Demokratike.

Përjashtim nga partia? Paralajmërimi i Bashës ndan Spahon dhe Salianjin

Publikuar më: 18/11/2021, ora 16:36

Paralajmërimin e Lulzim Bashës për të përjashtuar Sali Berishën nga partia, Edmond Spaho e sheh si pasojë e sjelljeve dhe vendimeve individuale që krydemoakrati ka ndjekur ndër vite, duke e bunkerizuar Partinë Demokratike.