Përjashtime dhe pezullime, Aldo Bumçi: Nuk i njoh vendimet e Bashës, i ka humbur demokratët përjetë

Publikuar më: 11/1/2022, ora 09:11

Përjashtime dhe pezullime, Aldo Bumçi: Nuk i njoh vendimet e Bashës, i ka humbur demokratët përjetë

Publikuar më: 11/1/2022, ora 09:11

Ish-ministri Aldo Bumçi ishte i ftuar në Dita Jonë, pak minuta pasi Partia Demokratike publikoi vendimin e Kryesisë për përjashtimin përgjithmonë të Sali Berishës së bashku me anëtarët e Komitetit të Rithemelimit, si dhe pezullimin e dhjetëra të tjerëve, ku bënte pjesë dhe ai vetë.

Përjashtime dhe pezullime, Aldo Bumçi: Nuk i njoh vendimet e Bashës, i ka humbur demokratët përjetë

Publikuar më: 11/1/2022, ora 09:11

Ish-ministri Aldo Bumçi ishte i ftuar në Dita Jonë, pak minuta pasi Partia Demokratike publikoi vendimin e Kryesisë për përjashtimin përgjithmonë të Sali Berishës së bashku me anëtarët e Komitetit të Rithemelimit, si dhe pezullimin e dhjetëra të tjerëve, ku bënte pjesë dhe ai vetë.