Përjashtime dhe takime, Basha zbret në bazë, pritet me protesta në Fier

Përditësuar më: 16/1/2022, ora 19:01

Përjashtime dhe takime, Basha zbret në bazë, pritet me protesta në Fier

Përditësuar më: 16/1/2022, ora 19:01

Korrespondentja Jerola Ziaj raporton për situatën e tensionuar para takimit të Lulzim Bashës me mbështetësit e tij në Fier.

Përjashtime dhe takime, Basha zbret në bazë, pritet me protesta në Fier

Përditësuar më: 16/1/2022, ora 19:01

Korrespondentja Jerola Ziaj raporton për situatën e tensionuar para takimit të Lulzim Bashës me mbështetësit e tij në Fier.