Përjashtimet e PD, konfigurimi i ri i deputetëve në kuvend

Përditësuar më: 11/1/2022, ora 15:12

Përjashtimet e PD, konfigurimi i ri i deputetëve në kuvend

Përditësuar më: 11/1/2022, ora 15:12

Përjashtimet dhe pezullimet nga grupi parlamentar i partisë demokratike ka sjellë edhe ndryshimin e ndarjes së deputetëve në sallën e Kuvendit. Gazetari i A2 CNN, Ervin Koçi, na tregon si ndryshojnë raportet pas vendimeve të marra në kryesinë e Partisë Demokratike. Tashmë kemi 10 deputetë të dalë nga lista e PD-së të cilët janë pa grup parlamentar. Çfarë do të ndodh me ata tani?

Përjashtimet e PD, konfigurimi i ri i deputetëve në kuvend

Përditësuar më: 11/1/2022, ora 15:12

Përjashtimet dhe pezullimet nga grupi parlamentar i partisë demokratike ka sjellë edhe ndryshimin e ndarjes së deputetëve në sallën e Kuvendit. Gazetari i A2 CNN, Ervin Koçi, na tregon si ndryshojnë raportet pas vendimeve të marra në kryesinë e Partisë Demokratike. Tashmë kemi 10 deputetë të dalë nga lista e PD-së të cilët janë pa grup parlamentar. Çfarë do të ndodh me ata tani?