Përjashtimet në PD, Shano: Basha kishte frikë të hynte si i barabartë në garën për kryetar

Ish anëtari i Këshillit Kombëtar të PD, Dritan Shano lëshoi kritika në drejtim të Lulzim Basha në lidhje me vendimet e tij të fundit për të larguar nga partia kritikët e tij.

Shano u shpreh se Lulzim Basha po tregon mungesë durimi dhe përvoje dhe po ngjan me një autokrat. Më tej, Shano shtoi se Basha kishte frikë të hyntë në zgjedhjet për kryetar të PD si i barabartë.