Përjashtimi i Berishës, Basha vlerësohet nga SHBA, akuzohet nga paraardhësi dhe mbështetësit e tij

Edvin Kulluri, nga “Grupi për PD” dhe analisti Roland Qafoku, komentuan në Ditarin e mesditës në A2 CNN këtë zhvillim historik në Partinë Demokratike.