Përjashtimi nga lista, Vetëvendosje dhe AAK i drejtohen Gjykatës së Lartë

Lëvizja Vetëvendosje dhe Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës do të dorëzojnë ankesë në Gjykatën e Lartë, ndaj vendimit të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtesa për moscertifikimin e disa kandidatëve për deputetë që kanë pasur probleme me ligjin, përfshirë Albin Kurtin.