Përjashtoi privatët, Bashkia e Kolonjës siguron dru zjarri me çmim të lirë

Publikuar më: 7/10/2022, ora 12:56

Përjashtoi privatët, Bashkia e Kolonjës siguron dru zjarri me çmim të lirë

Publikuar më: 7/10/2022, ora 12:56

Në një kohë kur çmimi i lartë, por edhe mungesa e druve të zjarrit është kthyer në një shqetësim serioz për banorët e zonës së juglindjes, bashkia e Kolonjës, duket se e ka zgjidhur këtë problematikë, duke administruar vetë procesin e prerjes dhe tregtimit të lëndës drusore.

Përjashtoi privatët, Bashkia e Kolonjës siguron dru zjarri me çmim të lirë

Publikuar më: 7/10/2022, ora 12:56

Në një kohë kur çmimi i lartë, por edhe mungesa e druve të zjarrit është kthyer në një shqetësim serioz për banorët e zonës së juglindjes, bashkia e Kolonjës, duket se e ka zgjidhur këtë problematikë, duke administruar vetë procesin e prerjes dhe tregtimit të lëndës drusore.